keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Seinälle ja ruokapöytään


Vaihtoehtona hirvi trofeelle olis tässä,ei hullumman näkönen täytettynä olkkarin seinällä,kihara ohtatukka ja jykevät sarvet.Liha on hyvää ja vähärasvaista.Tästä saa komiat ulukovilleet,ainakin kolomemetriä pitkät ja sisävilleet puolitoistametriset ja tosi maukkaat.Sisävilleet ku leikkaa ohueksi ja käyttää kuumalla ja voisella pannulla hetkisen,siihen kyytipoijjaaksi punkkua,niin o-vot.Hyviä ohjeita tämän elikon lihalle löyttyy jahtisivujen resehtipankista.Ne on testattu ja hyväksi toettu.Hirviviini soppii myö tälle,ku on niin vähän rasvaa ja melekein yhtähyvvää ku hirvenliha.Oon mietiskelly, jos sais semmosen satapäisen lauman villiinnettyä tänne syvänmaankylän mehtiin,niin vois olla uus metästysmuoto nannaa,ois vähä niinku villissä lännessä.Taittaa olla paras ku jättää vain mietinnän asteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti